Type en strategie

Type is de manier waarop jouw energie in de wereld acteert, je aura. Er zijn 4 types: Projectors, Manifestors, Reflectors en 2 soorten Generators. Al hebben de Generators wel dezelfde energie. Dezelfde manier waarop hun aura opereert. Ieder type heeft een simpele strategie om zo makkelijk mogelijk door het leven te gaan. Wanneer je weet welke type je bent en je volgens jouw strategie je leven leeft dan zul je minder weerstand in het leven ervaren. Het zal allemaal wat makkelijker gaan.

De types

Generators en Manifesting Generators

Voor de Generator (70% van de mensen) is doen waar ze energie van krijgen het belangrijkste. Het is belangrijk dat de Generator reageert op wat het leven biedt en dan checkt of datgene wat wordt aangeboden – werk, partner, vragen- hen een goed gevoel in hun onderbuik geeft. Die reactie komt vanbinnen uit en bestaat uit klanken als ‘aha of mmm’ (ja) en ‘uh-uhm’ (nee). Het is dan ook belangrijk dat de Generator directe vragen worden gesteld.  Als Generators zelf het initiatief nemen dan lopen zaken vaak niet zoals ze willen. Resultaat is frustratie. De Generator is altijd verbonden met de levensenergie. Ze moeten zorgen dat ze deze energie kwijt raken en uitgeput naar bed gaan, ze laden tijdens hun nachtrust weer op  en staan dan in de ochtend vol energie weer op. Uiteraard alleen als hij/zij reageert op het leven, dus niet initieert.

De kernvraag voor een generator is: wie ben ik voor mezelf? Waar krijg ik energie van en waarvan niet?

Projectors

De Projector(21%) moet wachten op het moment wanneer zijn/haar talenten door anderen worden gezien en dan wachten tot de uitnodiging volgt, alvorens ze tot actie over kunnen gaan. Dit zal vaak liggen in het veld van leiden en begeleiden van de energie types (Generatoren en Manifestors). Zij zien de talenten in anderen. Echter, als ze niet wachten op de uitnodiging dan worden ze niet gezien door de energiekere Generators en Manifestors en raken ze verbitterd. Wachten op de juiste uitnodiging is de strategie voor een Projector. Door de ander te observeren kan de projector leren over begeleiden en leiden en succes hierin hebben.

De kernvraag voor een projector is: Wie is de ander?

Manifestor

De Manifestor (8%) is hier om te initiëren, op eigen initiatief actie te ondernemen. Manifestors zijn hier om onafhankelijk te leven. Doordat ze de eerste behoren te zijn worden ze vaak niet begrepen. Wanneer zij anderen niet eerst informeren lopen ze tegen weerstand aan.  Wat boosheid kan veroorzaken bij de manifestor. Hun strategie is dan ook; informeren voordat ze handelen. Ze moeten anderen laten weten waar ze mee bezig zijn en iedereen die te maken heeft met hun “project”, of op wie het impact heeft, informeren voordat ze overgaan tot handelen.

De kernvraag voor de Manifestor is: Op wie heb ik impact?

Reflector

Tot slot de Reflector (1%). Met alle centra open is de reflector erg gevoelig voor de energie van anderen. De tijd nemen om bij hun eigen wijsheid te komen is daarom essentieel, en tevens de grootste uitdaging.  Door de omgeving te leren kennen kan de Reflector als zij/hij alleen is, ontdekken wat echt eigen is en wat niet. Tevens kan de Reflector de omgeving geleiden als ze wijs is geworden. De strategie voor een reflector is een hele cyclus van de maan afwachten (28,5 dagen) en anderen observeren, overleggen met hen en voelen wat dat doet met henzelf, alvorens grote beslissingen te nemen. Doet de Reflector dit niet dan zal teleurstelling overheersen.

De kernvraag voor een Reflector is: wie zijn zij?

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *