Autoriteit

Ondanks ons verteld is vanaf dat klein waren: om ‘goed na te denken’ of ‘je hersenen te gebruiken’, is  ons hoofd/verstand  eigenlijk niet de plek waar we  beslissingen mee zouden moeten nemen. Beslissingen neem je vanuit je lijf, vanuit jouw autoriteit.

Je autoriteit kun je aflezen uit je design. Wanneer je je autoriteit weet, dan weet je ook hoe jij je beslissingen hoort te nemen. Wanneer je je strategie volgt dan kom je vanzelf op de juiste plaatsen, bij de juiste mensen met de juiste vragen/uitnodigingen. Wanneer je jouw autoriteit gebruikt, zorg je ervoor dat je de juiste beslissingen neemt en zo een makkelijker leven leidt, eentje met minder weerstand.

Emotionele autoriteit

De helft van de wereldbevolking heeft als Autoriteit het Emotionele Centrum. Wanneer dit je autoriteit is, is het verstandig om nooit in het moment een beslissing te nemen. Je bent een emotioneel mens dus hoe je je voelt op dat moment heeft invloed op je beslissing. Om de juiste beslissing te nemen is het verstandig om tijd te nemen. Tijd tot je helderheid hebt.

Sacral autoriteit

Alleen de (Manifesting) Generator is het enige type wat een sacrale autoriteit kan hebben. Wanneer je met een sacrale autoriteit een beslissing neemt doe je dit vanuit je onderbuik(gevoel). Je lichaam maakt een soort van geluid. Een ‘ah-hunh’ betekent een ja, een ‘un-un’ betekent een nee, en een ‘hmmm’ betekent misschien.

Milt autoriteit

Bij een milt autoriteit weet het lichaam instinctief hoe het zich moet beschermen en geeft een “in het moment” ja of nee gevoel. Het is heel belangrijk heel bewust te zijn van je lijf wanneer je een milt autoriteit hebt, zodat je niet in de war raakt met wat je verstand wil dat je doet. Je beslissing zit in je lichaam.

Ego/Hart autoriteit

Het Ego Centrum in jouw lichaam laat jou weten of iets bij jou past doordat  je jezelf hoort praten. In een gesprek met een ander, hoor jij jezelf spontaan spreken en zo hoor je wat jouw mening/beslissing is.  Het is dan ook handig om met meerdere mensen in gesprek te gaan, niet zozeer om hun mening te horen, maar vooral om te kunnen voelen/ervaren wat je echt wilt.

G autoriteit

Doen wat het meest voelt als je echte zelf is de manier waarop jij je beslissingen maakt. Om dit te vinden/weten luister naar jezelf wanneer je spreekt. Jij vind wie je bent en wat goed voor je is door te luisteren naar je stem.

Omgeving/Klankbord autoriteit

Bij deze autoriteit heb je geen energie centra gedefineerd om je te helpen een beslissing te maken. Je moet fysiek in een omgeving zijn en je sensitiviteit gebruiken om te voelen/ervaren in je lijf of het goed voor je is of niet. Wanneer je een idee hebt en dit uitlegt/voorlegt aan iemand anders, dan hoor jij jezelf praten en weet je of het echt waar is voor jou. Ook door in gesprek met jezelf te zijn, in jouw denken, kun je erachter komen of het echt zo is wat je denkt. Bij grotere beslissingen is het verstandig om met verschillende mensen in gesprek te gaan, niet zozeer om hun mening te horen, maar vooral om te kunnen luisteren naar jezelf. Klinkt het logisch in jouw hoofd?

Maan autoriteit

Wanneer geen enkel Centrum gedefinieerd, alle Centra open zijn, dan heb jij een Maan Autoriteit. Deze Autoriteit komt alleen voor bij het Type Reflector. Gedurende de volle Maan cyclus zul je alle verschillende invalshoeken tegenkomen, waarna je kunt bepalen wat echt bij jou past. Uiteraard is een volle Maan cyclus een lange tijd, namelijk ongeveer 28,5 dagen, toch is het goed te wachten, zeker bij belangrijke beslissingen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *