Ken elkaar

Hoe beter het team elkaar kent, des te beter kan het samenwerken en vanuit hun unieke krachten werken. Elkaar leren kennen begint altijd bij jezelf leren kennen. Weten wie jij bent, helpt in het contact met anderen.

En soms is hier een hulp van buitenaf voor nodig. Iemand van buiten het bedrijf, die als coach en confidante kan fungeren. En zo de boel op scherp kan zetten, zodat er weer productief en effectief gewerkt kan worden.

Team Traject

We bespreken het doel van jullie team traject. (Communicatie, Persoonlijke ontwikkeling, etc…)

Persoonlijke sessie

Een LoS Traject begint altijd met persoonlijke sessies. Ieder teamlid krijgt een eigen persoonlijke sessie van ong. 1,5 uur. Tijdens dit gesprek, bespreken we het volgende: type, beslissingsvorm, hoe zien anderen je, sterke punten en valkuilen.

Workshop

Ongeveer twee weken na deze sessies volgt de workshop (in overleg 1 of 2 dagdelen). Deze is speciaal voor jullie team ontworpen. Tijdens de workshop vertel ik het team o.a. over de eigenschappen van de andere types zodat er meer begrip kan ontstaan. Ook ziet het team wat voor invloed we allen op elkaar hebben en waar dit zit. We gaan hier interactief mee aan de slag, zodat snel duidelijk wordt hoe het in de praktijk werkt.

Evaluatie

Natuurlijk evalueren we zodat we kunnen zien wat jullie team nog eventueel nodig heeft.