We hebben alle kleuren van de regenboog.

Er zijn All Time Favorites die hun succes in de praktijk al hebben bewezen.

Maar natuurlijk kan, wat nog niet bestaat, altijd ontworpen/bedacht/uitgevoerd worden. Het is namelijk helemaal niet gezegd dat de vorm die bij jullie team past al bestaat. Ieder mens maar ook ieder team is tenslotte uniek!

Dus bel of mail me, dan bespreken we jullie ideale vorm.

LoS Team Traject

We bespreken het doel van jullie team traject. (Communicatie, Persoonlijke ontwikkeling, etc…)

Persoonlijke sessie

Een LoS Traject begint altijd met persoonlijke sessies. Ieder teamlid krijgt een eigen persoonlijke sessie van ong. 1,5 uur. Tijdens dit gesprek, bespreken we het volgende: type, beslissingsvorm, hoe zien anderen je, sterke punten en valkuilen.

Workshop

Ongeveer twee weken na deze sessies volgt de workshop (in overleg 1 of 2 dagdelen). Deze is speciaal voor jullie team ontworpen. Tijdens de workshop vertel ik het team o.a. over de eigenschappen van de andere types zodat er meer begrip kan ontstaan. Ook ziet het team wat voor invloed we allen op elkaar hebben en waar dit zit. We gaan hier interactief mee aan de slag, zodat snel duidelijk wordt hoe het in de praktijk werkt.

Evaluatie

Natuurlijk evalueren we zodat we kunnen zien wat jullie team nog eventueel nodig heeft.

In-Company Coach

Veel bedrijven zorgen al ontzettend goed voor de fysieke gezondheid van hun team. Gelukkig zijn er bedrijven die ook goed zorgen voor de mentale gezondheid van hun team. Maar dit mogen er best wat meer worden!

Mentale gezondheid

Ieder mens wil gezien en gehoord worden. Als dit niet het geval is, kan dit onbewust voor mentale klachten zorgen. Wat niet ten goede komt van de gezondheid van iemand. Hoe beter iemand in zijn vel zit, hoe beter degene thuis functioneert, maar ook; des te beter degene binnen een team/bedrijf functioneert.

Luisterend oor in da house

Er is, binnen een bedrijf, niet altijd een objectief luisterend oor aanwezig, iemand waar je teamlid naar toe kan en durft. Iemand waar ze terecht kunnen voor persoonlijk advies of gewoon om hun verhaal kwijt te kunnen. Iemand die neutraal is, maar ook kan bemiddelen of in actie kan komen, indien gewenst.

Hoe dan?

Hier zou ik graag een bijdrage leveren. Allereerste stel ik me graag voor aan jullie team. Op een vast moment in de week/maand ben ik te vinden op jullie locatie (in een privé ruimte) of externe ruimte in de buurt van het bedrijf. Teamleden mogen altijd mailen of appen, maar voor een persoonlijk gesprek maken we een afspraak op de dag dat ik bij jullie ben.

Wat heeft jouw team nodig

Niet alles bestaat al.

Soms speelt er iets binnen jullie team, of binnen het bedrijf waar jullie werken, waar geen kant en klare oplossing voor is.

Voorbeeld

Een bedrijf waar binnen het team wat onrust heerst. De leidinggevende kan er niet direct een vinger op leggen maar wil dit graag opgelost zien. Maar hoe los je iets op waneer je niet precies weet wat er scheelt?

Het bedrijf nodigt me uit om een aantal dagen mee te draaien (handjes uit de mouwen), gaf me de vrije hand wat gesprekken te voeren: om te voelen wat er speelt binnen het team en bedrijf. Het voordeel van een extern iemand binnen een bedrijf, naast dat het team vaak opener durft te zijn, is vooral dat er een paar nieuwe ogen naar de situatie kijkt: iemand die niet al jaren binnen/volgens de patronen van het bedrijf werkt.

Wat was nodig

Een extra teamlid op een specifieke plaats, betere communicatie en wat praktische tips. Opgelost.

Voor dit bedrijf hielp het dat ik even intern mee kwam draaien. Een tijdelijke functie. Maar soms is iets op te lossen door er over te sparren met iemand buiten je bedrijf, gewoon in een gesprek. Soms is het een workshop. Soms een bemiddelingsgesprek. Alles kan.

Koffie?

Laten we het er gewoon over hebben. Vrijblijvend. Lijkt me leuk.