Hoe maak ik betere keuzes?

Wie ben ik?

Waarom heb ik zo weinig energie?

Soms ben ik zo druk in mijn hoofd.

Wat is mijn kracht?

…of wil je gewoon jezelf beter leren kennen?

Dat kan natuurlijk ook!

Ken jezelf

En zo kan ik nog wel wat meer vragen bedenken die voor allerlei onrust zorgen in je hoofd. Die ervoor zorgen dat je zoveel energie verliest dat het voelt alsof je tegen een burn-out aan zit. Die ervoor zorgen dat het leven wat zwaar aan voelt.

Zo hoort het leven niet te voelen, zo hoort het leven niet te zijn. Het leven is om van te genieten, te beleven, te ervaren. Niet om te struggelen, daar is het leven niet voor gemaakt.

…en dat kan anders!

Natuurlijk kan dat anders. Veel van wat ons tegenhoudt in het leven gebeurt in ons hoofd. Ons hoofd is zo sterk dat het ons allerlei verhalen vertelt, zoals: je moet vooral hard werken om iets te bereiken, als je niet heel erg je best hebt gedaan op een dag dan telt deze niet, je moet je dromen najagen, als je tijd voor jezelf neemt dan ben je lui… Herkenbaar? En zo kan ik nog wel even doorgaan.

Maar kloppen deze verhalen wel? Nee hoor. Je kunt anders met deze verhalen omgaan. En je hoeft dit niet alleen uit te zoeken, ik help je hier bij. Het leven mag namelijk makkelijk zijn. En leuk.

Hoe

In een persoonlijk gesprek vertel ik je, hoe jouw energie werkt, waar je krachten zitten, hoe je je valkuilen kunt herkennen en hoe je beslissingen kunt nemen die goed zijn voor JOU.

De methode die ik gebruik? Dat is een beetje Sharon in combinatie met het systeem Human Design. Waarom Human Design: omdat dit een praktisch systeem is waarmee ik je heel snel en duidelijk kan laten zien hoe jouw energie stroomt. Zwart op wit, als het ware. En omdat ik gemerkt heb, dat mensen het fijn vinden om hun energie letterlijk te kunnen zien.