Human Design info

Het Human Design systeem geeft je meer inzicht in jezelf. Het laat je zien waarom je dingen doet die je doet en voelt wat je voelt.  Het leert je beslissingen te nemen op jouw unieke manier. En helpt om anderen beter te begrijpen.

Wil jij meer weten over jouw design, volg dan de stappen 1 tot en met 6. Daarin vind je de basisinformatie over jouw design. Wil je weten wat het voor je kan betekenen? Hier staan de ervaringen van de mensen die ik heb mogen coachen, en wat het voor hen heeft betekend.

Stap 1

Je eigen chart

Je kunt je eigen Human Design chart gratis opvragen. Je hebt nodig: geboorteplaats, datum en tijd. Vul je gegevens in en voila! Je design verschijnt op het scherm.

Je eigen design opvragen?

Stap 2

Type & Strategie

In Human Design gaan we uit van 4 type mensen. Type geeft de manier aan waarop jouw energie omgaat met de wereld er om heen en wat hierin jouw juiste strategie is.

Meer weten over de 4 types en hun strategie?

Stap 3

Autoriteit

Je autoriteit zegt iets over de manier waarop jij je beslissingen neemt. Dit kan op diverse manieren, maar er is maar één manier de juiste voor jou.


Weten hoe jij jouw beslissingen hoort te nemen?

Stap 4

Profiel

Je bent een van de vier types. Daarnaast heeft iedereen ook een rol. De rol die jij speelt in deze wereld wordt bepaald door je profiel.

Wil je weten welke rol jij hebt?

Stap 5

Energie centra

Er zijn 9 energie centra in jouw design. Deze 9 centra hebben allemaal hun eigen thema en zeggen iets over de energie in jou.

Weten welke thema’s er spelen in jouw leven?

Stap 6

Zelf of samen

Je hebt nu een aantal basiselementen van jouw Human Design. Waarschijnlijk herken je al dingen in jezelf.

Een volgende stap kan een basisconsult zijn.