Soms loop je een beetje vast. Soms merk je dingen aan jezelf die je graag anders zou zien. Soms zou je willen dat je jezelf beter snapt. Een handleiding van jezelf zou dan heel handig zijn. Aan de hand van jouw geboortegegevens kunnen we samen jouw handleiding bekijken.

Wil je weten wat een gesprek voor jou kan betekenen? Dat kunnen deze mensen je beter vertellen, ze spreken uit ervaring.

Basisconsult

Tijdens een gesprek, van ongeveer 1,5 uur, bespreken we jouw design. Je leert jezelf beter kennen, je leert hoe je energie werkt en hoe jij je beslissingen kunt nemen. Je kunt alle vragen stellen die je wilt en uiteraard blijft wat besproken is tussen ons.

Na ons gesprek ontvang je de opname van ons gesprek per mail of WeTransfer. Ook mag je me altijd bellen/appen/mailen mocht je vragen hebben. Tevens zal ik je uitnodigen voor mijn besloten Facebook groep, waar je altijd je ervaringen mag delen en vragen kunt stellen.

Gesprek 1,5 uur incl. opname

Tarief: € 150,- incl. btw

Vervolgtraject

Na het eerste gesprek adviseer ik een vervolggesprek. Ik zou namelijk uren over jou kunnen praten. Bij dit systeem gaat het niet zozeer om het onthouden van de kennis, maar om het implementeren van de kennis in je leven. Dat je de informatie gaat leven, als het ware. En dat kost tijd. Een vervolgconsult is altijd 6-8 weken na onze eerste afspraak. In de tussentijd ga jij aan de slag met jezelf en alle informatie die je hebt ontvangen. Tijdens het vervolgconsult bespreken we kort je basisconsult en heb jij alle ruimte om je vragen te stellen. We kijken samen wat je al bereikt heb en waar je nog wat bijsturing kan gebruiken.

Gesprek 60-90 minuten

Tarief: € 95,- incl. btw

Totaal pakket

Kies je direct voor een eerste  én tweede gesprek, dan is het tarief: € 225,- incl. btw

Kids en jongeren

Ik ben altijd voor persoonlijk contact. Zeker als het een uitleg over jouw Human Design betreft. Maar dit systeem is ook voor onze kinderen. Want wat is er mooier dan  jouw kind zo jong mogelijk, als zichzelf op te laten groeien. En hoe fijn is het dat je jouw kind beter leert begrijpen.

Dus mocht jij een ‘handleiding’ willen hoe jij het beste met jouw kind(eren) om kan gaan, dan kan dit natuurlijk: graag zelfs! Tijdens een persoonlijk gesprek leg ik je uit, aan de hand van jouw design en die van je kind, hoe je jouw kind het beste kunt benaderen. Maar ook hoe jullie op elkaar reageren en waarom, en waar je rekening mee kan houden. Nadien ontvang je een opname van het gesprek en schriftelijke samenvatting in PDF.

Gesprek  en handleiding kinderen tot 13 jaar  € 145,- incl. btw

Jongeren van 13 tot en met 21 kunnen hun eigen consult aanvragen. Hiervoor heb ik een speciaal tarief.

Gesprek 1 – 1,5 uur