De manier waarop ik coach en werk is altijd in ontwikkeling.

Het groeit met mij mee, het groeit door de mensen waar ik mee mag werken, de lessen die ik leer, de studies die ik volg en de boeken die ik lees. Er zijn geen vaste kaders of vaste tools die ik altijd inzet, ik kies/voel wat bij jouw proces past.

Alleen als mijn basissysteem gebruik ik wel altijd het Human Design systeem, omdat dit snel inzicht geeft, praktisch is, visueel ondersteund en het direct een startpunt biedt.

Favoriet

Het liefst zie ik zo snel mogelijk resultaat, niet voor mij, maar voor jou.

Dit is een van mijn persoonlijke ontwikkelpunten. Maar waarschijnlijk is dit wel de reden waarom ik graag met het Human Design systeem werk.

Geen lange vragenlijsten en onderzoeken: maar op basis van een paar gegevens krijgen we snel een blauwdruk van wie/hoe jij in de kern bent.

Jouw proces

Maar ieder heeft zijn eigen proces en timing, dus we gebruiken je design enkel als houvast, als een basis.

Jij bepaalt waar je graag aan wil werken en we lopen samen jouw proces, op jouw tempo. Met mij als begeleiding en met de tools die bij jou en je proces passen.

Hoe starten we?

Misschien heb je een Human design analyse bij me gedaan en blijkt dat er iets in gang gezet is. En nu wil je graag stappen zetten.

Misschien loop je al een tijdje tegen gedrag van jezelf aan, waar je iets aan wil doen en heeft iemand je gezegd dat ik je zou kunnen helpen.

Misschien hebben we al ooit samen gewerkt en wil je weer met me aan de slag.

Misschien ken je me via via en ben ik de juiste persoon om met jouw team aan de slag te gaan.

Mogelijkheden

Alles kan, is misschien wat overdreven… maar zo voelt het wel.

Dus.. koffie?