Dat er mensen zijn die de moeite nemen om te vertellen wat ze van je werk en van jou vinden. ☺️

De kern te pakken

“Ik kwam bij Sharon toen ik na een ongeluk opeens een beetje de weg kwijt was. Wie ben ik en hoe kan ik zo goed mogelijk invulling geven aan mijn leven?
 
Ik ken Sharon zakelijk al lang, en had via social media gezien dat ze nu mensen op weg helpt met Human Design. Niet dat ik wist wat dat was, maar toen ik hulp nodig had, heb ik gewoon contact opgenomen met Sharon. En wat een gouden zet is dat gebleken.
 
Human Design is een hele andere manier om naar jezelf te kijken. Deze methode geeft me veel inzicht in waarom ik zo handel zoals ik doe, en waar de mogelijkheden zijn om dichter bij mezelf te komen. Maar Sharon zelf is nog veel belangrijker: de energie die zij brengt, hoe goed ze luistert, haar inlevingsvermogen. Ze heel aardig en maar ook heel duidelijk. En dat laatste had ik ook wel nodig. De opmerking van Sharon “fuck de rest” herhaal ik nog regelmatig in mijn hoofd
 
Ze heeft me een duw gegeven de goede weg op. En het mooie is dat artsen en andere hulpverleners steeds bevestigen wat Sharon mij verteld heeft. Het wordt steeds wat verder ingevuld of aangevuld, maar Sharon heeft heel goed de kern te pakken gehad! Ik ben nog steeds op weg, maar zonder Sharon had ik niet die eerste stap kunnen zetten, en daar ben ik haar heel dankbaar voor.”

Heel helder

Sharon is een topper. Daar is eigenlijk al alles mee gezegd, maar ik zal het wat toelichten.

Ze heeft mij ontzettend geholpen met haar ongedwongen houding tov anderen, ze is helemaal zichzelf waardoor je jezelf ook direct comfortabel voelt en ook jezelf durft en kunt zijn. Ze legt je super helder uit wie jij (vastgesteld door Human Design) bent en wat je zou moeten doen i.p.v. wat je misschien al jaren doet en dat dus eigenlijk hartstikke tegen je eigen ik in gaat. Ze heeft heel veel humor waarmee ze de dingen ook bekijkt, dat vind ik er persoonlijk heel prettig aan, hierdoor wordt het ook niet zwaar. Soms is een serieuze touch ook belangrijk, en zal ze dat ook zeker zijn. Ze heeft me echt geholpen met de uitleg over mijn Human Design. Ze heeft me gerustgesteld en dingen laten inzien waardoor ik nu uiteindelijk veel makkelijker met sommige situaties of puur met mezelf kan omgaan.

Ik leer nog iedere dag, en vaak kijk ik dan even in mijn boekje, door Sharon geschreven, en bedenk ik me ook weer hoe prettig het eigenlijk alleen al is om haar te kennen. Ze geeft je energie!

Een druk kind?

Mijn man en ik stoeiden enorm met de omgang met onze oudste zoon (8 jaar), zowel thuis als op school. Het liep niet lekker met zijn juf en ook thuis was onze zoon erg druk, overprikkeld en zoals wij het omschreven, vaak ‘irritant’. Ook in relatie tot zijn broertje en zusje.

Sharon heeft ons geholpen door haar kijk op onze oudste (en de rest van ons gezin) en de ‘handleiding’ die ze voor ons schreef. Ze gaf ons een verfrissende kijk op onze zoon, die helemaal niet zo druk is van zichzelf maar juist druk wordt door de energie van anderen. Rust is voor hem heel belangrijk. En zo volgden nog meer tips.

Ook was het erg fijn dat Sharon zich vooral hard maakt voor ‘het kind’. Onze zoon gaat daarnaast ook naar een speltherapeut, met name voor het ‘schoolstuk’ en dat wat Sharon ons liet inzien over onze zoon gebruiken we ook hier. Sharon is lief, meedenkend en geeft praktische tips en adviezen op een professionele en overtuigende manier.

‘Because I’m worth it!’

“Sharon is een superfijn persoon! Ze is eerlijk, lief en naast dat ze humor heeft, straalt ze rust maar ook energie uit, wat eigenlijk gek klinkt maar wel zo is. Ze brengt een positieve energie waardoor je je snel op je gemak voelt en dat maakt het heel aangenaam om met haar te praten.

Ik vond het een leuke en leerzame ervaring om samen met Sharon naar mijn Human Design te kijken. Ze legt alles rustig uit en geeft ook voorbeelden ter verduidelijking. Ik ben blij met Sharons uitleg en met wat ik geleerd heb over mijzelf. Ze gaf me tips over hoe ik om kan gaan met bepaalde ongedefinieerde centrums en dit kan ik goed gebruiken tijdens het dagelijks leven, mijn studie en in de toekomst ook in mijn werkleven.

Ik ben 24 jaar en over het algemeen stel ik mezelf van nature bescheiden op.

Ik voel me daarbij op mijn gemak, maar ik vind bijvoorbeeld vragen tijdens een sollicitatiegesprek zoals “Waarom moeten we jou aannemen?” heel lastig te beantwoorden. Ik heb namelijk geen idee, er zijn vast slimmere of betere sollicitanten dan ik. Terwijl ik aan de andere kan ook weet dat ik intelligent, ambitieus en geschikt zou zijn voor de functie.

Met een gevuld ego kun je dit laatste vast makkelijker en overtuigender brengen. Mijn ego is ongedefinieerd, waardoor ik eerder neig naar mijzelf onderwaarderen in plaats van overwaarderen (als dat een woord is?) en dat is natuurlijk superraar want ik ben even veel waard als een ander!

Het was fijn om het hier met Sharon over te hebben. En dat het zo herkenbaar was voor mij, tijdens studie en werk.

De cliché “Because I’m worth it” is zo cliché nog niet!”

Diversiteit

Ik vond het een geweldige ervaring waarin ik meer inzicht kreeg in mezelf, maar vooral in de mensen om me heen. Mijn kinderen opvoedend, dacht ik dat ik ze kon vormen naar goede volwassenen. Nu weet ik dat er eigenschappen zijn waar ik rekening mee moet houden, die ze nodig gaan hebben als volwassenen. Zo kijk ik ook naar andere volwassenen, met meer begrip voor diversiteit en uniekheid.

Je reading was heerlijk eerlijk, je legde de basis uit, waar je naar terug verwees tijdens het meer persoonlijke deel. Dat je de rest van mijn gezin ook had geprint en de verbanden tussen ons verklaarde was een superbonus!

Het was erg veel informatie wat er op me af kwam, maar door het persoonlijke boekje kon ik alles nog eens rustig nalezen later.

Ik had dit veel eerder moeten doen maar wist niet dat het bestond. Nogmaals dankjewel!!

Energie

Nadat ik al een tijdje wist van het bestaan van Human Design en ik ook al ongeveer wist wat mijn profiel/chart globaal inhield, was ik inmiddels wel erg benieuwd geworden naar een uitgebreidere uitleg hiervan.

We kenden elkaar al via een gezamenlijke vriend en daarom wist ik dat ik hiervoor terecht kon bij je. Jij hebt mij in een avond meer inzicht gegeven in de persoon die ik van origine ben. Daardoor heb ik inzicht gekregen in wat echt van mij is en wat niet echt is. Jij doet dit op een hele prettige manier. Je kunt heel goed en duidelijk uitleggen, maar ook heel goed luisteren. En hetgeen je hoort, kun je vrijwel meteen vertalen naar Human Design en ook hoe je dat vervolgens zou kunnen inzetten.

Het heeft mij opgeleverd dat ik nu beter weet hoe ik mijn energie beter kan gebruiken en hoe deze in te zetten. Waar ik mijn bijdrage aan lever, maar vooral ook waar niet aan. Aangeleerd gedrag van 43 jaar afleren is niet eenvoudig, maar door herhaling, gaat het me steeds beter af en dat bevalt heel erg goed! Dankjewel.

Daarnaast ben je gewoon een heel tof mens en ik hoop je nog vaak te ontmoeten.

Ga hier vooral mee door, want zover ik erover kan/mag oordelen is dit wat echt bij je past. En ik gun alle andere mensen een zelfde ervaring, zoals ik dit ervaren heb… dus je krijgt het nog druk 😉

Dromen najagen

Dankzij Sharon heb ik een enorm helder beeld gekregen van mijn profiel, waardoor ik beter inzicht heb in mijn sterktes en zwaktes. Dit helpt me om betere beslissingen te nemen, op het juiste moment, mijn gevoel te volgen en dromen na te jagen.

Ik raad je echt aan om een sessie met Sharon in te plannen om meer inzicht te krijgen in je persoonlijke profiel.

Op mijn gemak

Door de uitleg van Sharon tijdens mijn Human Design sessie/reading voelde ik mij al snel op mijn gemak waardoor ik ongedwongen en oprecht kon antwoorden op haar vragen.

Al snel herkende ik de kenmerken van mezelf en door middel van Human Design heeft Sharon dit mooi vertaald naar een handleiding van mezelf waar ik tot op heden nog altijd voldoening uit haal.

 

Groeien

Allereerst is Sharon een van mijn allerbeste vriendinnen waarvan ik in de loop van de afgelopen 23 jaar veel geleerd heb over mezelf. Sharon is altijd eerlijk, oprecht, meelevend en zal helpen waar ze kan.

De laatste jaren is zij zich ontzettend aan het ontwikkelen op Human Design gebied en ik had de eer om door haar “gelezen” te worden. Natuurlijk wist ik na diverse behandelingen bij psychologen al het een en ander over mezelf, maar de laatste jaren liep ik vast. Was altijd moe, snapte niet waarom, kon er de vinger niet op leggen en bleef maar doorgaan totdat ik 2 burn-outs verder was en echt niet meer kon. Tot Sharon mij uitleg over mijn “blauwdruk” gaf, mijn eigen ik, zoals ik op de wereld ben gezet.

Zij legt duidelijk en rustig uit waarom je bent zoals je bent, doet zoals je doet, denkt zoals je denkt. Vaak dacht ik zelf, ik ben gek aan het worden, maar Sharon heeft mij ervan kunnen overtuigen dat dit niet zo was (nou ja niet echt gek). Zij vertelde mij dat mijn hoofd niet ingevuld is, wat betekend dat ik alle indrukken/gevoelens/prikkels van buitenaf allemaal binnen krijg. Vandaar dat mijn hoofd altijd aan staat, zoals ik dat altijd zeg. Nu snap ik dus ook waarom. Na verloop van tijd leer je dit accepteren en nu weet ik dat ik hier balans in moet zoeken, iedere dag weer, door rust te nemen. Heb ik ’s avonds een feest, dan ga ik die dag niet winkelen of iets afspreken, dat is teveel. Die dag doe ik rustig aan. Ik ben een emotioneel mens en ben snel geraakt door gevoelens van anderen, zelfs bij een film merk ik dit heel erg. Mooi natuurlijk, maar ook dit kostte mij veel energie, waarvan ik niet wist hoe dit kwam. Na de uitleg van Sharon snap ik het meer en probeer ik gevoelens bij de mensen te laten bij wie ze horen en ze niet over te nemen.

Ook heeft Sharon mij geleerd dat ik NEE mag zeggen, was voor mij heel moeilijk, vaak door schuldgevoel. Maar nu niet meer, als ik nu NEE zeg is dat omdat ik dat wil, omdat dit het beste voor mij is. (hele moeilijke maar goede leerschool) Niet meteen beslissen is ook zoiets, gewoon even zeggen: ik kom erop terug of mag ik erover nadenken. Je gevoel laten spreken en dan pas beslissen. Dat leer ik steeds beter. Ook heb ik geleerd dat ik periodes, paar dagen of soms week heb dat ik me depri voel, het waarom dat is dat wil ik dan begrijpen en/of beredeneren. Maar dat hoeft niet zegt Sharon, neem gewoon het gevoel zoals het er is en accepteer dit, het hoort bij jou. Dit kost minder energie. En natuurlijk zijn ook heel veel andere dagen dat ik me echt goed voel!

Rekening houden

Ik kwam bij Sharon via een tip van een vriendin. Ik had geen idee wat het zou brengen.

Maar Sharon geeft een duidelijke uitleg. Zij is een prettig en rustig persoon. Ik ging met een rood boekje vol informatie naar huis. En wat heb ik er veel aan gehad. Iedere keer nog lees ik deze belangrijke informatie. Het boekje heb ik altijd bij me. En het wordt me steeds duidelijker wie ik ben.

Ik houd nu echt rekening met bepaalde dingen en dat is super fijn. Ook voor mijn omgeving.
Dankzij de human design scan en de uitleg van Sharon.